Tattoo Categories

 

Angel 

Bird 

Black 

Butterfly 

Chinese 


Comic 

Cross 

Dragon 


Japanese 


Lettering 


People 


Religion 


Rose 


Script 


Skull 


Traditional 


Tribal

CROSS TATTOO by akistattoo77


Πριν κάνετε cross tattoo λίγα λόγια για την ιστορία του. Το τατοο σταυρός ως σύμβολο ανάγεται στα βάθη της αρχαιότητας. Η χρήση του είχε και έχει τόσο καλλιτεχνικό όσο και έντονα θρησκευτικό και εθνικιστικό χαρακτήρα. Έχει χρησιμοποιηθεί ως θρησκευτικό σύμβολο, ως φυλακτό, ως εθνικό σύμβολο σε σημαίες, λάβαρα κλπ., αλλά και παλαιότερα ως όργανο θανατικής εκτέλεσης. Τα τατουάζ με σταυρό είναι εξαιρετικά δημοφιλή τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες, αφού μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν οπουδήποτε στο σώμα, σε οποιοδήποτε μέγεθος, με πολλές παραλλαγές σχεδίασης και άπειρους συνδυασμούς από άλλα στοιχεία.

[ngg_images source="galleries" container_ids="189" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="417" thumbnail_height="280" thumbnail_crop="0" images_per_page="20" number_of_columns="0" ajax_pagination="1" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Show slideshow]" template="/var/www/vhosts/express-airparking-aerodromiou.eu/akistattoo.gr/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-caption.php" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

CROSS TATTOO by akistattoo77


Η πλειοψηφία θεωρεί ότι ο σταυρός έχει καθαρά και μόνο θρησκευτική σημασία. Αυτό όμως δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Η ενσωμάτωση και άλλων στοιχείων στο tatto σας, μπορεί να συμβολίσει πολλές διαφορετικές έννοιες και ιδέες όπως:

 • Δύναμη και Θάρρος
 • Χριστιανική πίστη
 • Οικογενειακή κληρονομιά
 • Απώλεια αγαπημένου προσώπου
 • Αφοσίωση, Τιμή και Ανάληψη
 • Ταλαιπωρία και Θάνατος
 • Ζωή και Φως
 • Ισότητα
 • Πνευματικότητα
 • Αγάπη
 • Ειρήνη


Τα cross tattoo έχουν ατελείωτες δυνατότητες σχεδίασης ώστε να ταιριάζουν με τις δικές σας πεποιθήσεις και στυλ. Ο Χριστιανικός και Καθολικός σταυρός είναι το πιο κοινό χριστιανικό σύμβολο. Απλό στο σχεδιασμό του, και μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε χρώμα και μέγεθος. Ο Κέλτικος σταυρός συμβολίζει τη σχέση μεταξύ της ζωής και του πνεύματος αντιπροσωπεύοντας έτσι την αιώνια φύση της ζωής. Σταυρός σε στυλ tribal δείχνει δύναμη, αφοσίωση και θάρρος. Ένας σταυρός από σίδερο είναι σύμβολο ανδρείας και επανάστασης.

gothic cross tattoo


Οι Gothic cross στα tatoo εκπροσωπούν τη σκοτεινή φύση αυτού του πολιτισμού. Οι ξύλινοι σταυροί είναι σαφής ένδειξη μεγάλης χριστιανικής πίστης. Ο Λατινικός σταυρός επίσης συμβολίζει τη χριστιανική πίστη. Το κάθετο μέρος του σταυρού αντιπροσωπεύει το Θεό, το οριζόντιο μέρος τον κόσμο και το σημείο επαφής τους είναι η ένωση του Θεού με τον κόσμο. Ο Αιγυπτιακός σταυρός είναι σύμβολο της ζωής. Ο σταυρός του Αγίου Αντωνίου συμβολίζει την αιώνια ζωή. Αν επιλέξετε ένα ταττοο με τον Ιησού στον σταυρό (εσταυρωμένος) σαφώς παραπέμπει την αφοσίωσή σας για την πίστη σας. Ο Ελληνικός σταυρός, έχει ρίζες πριν το χριστιανισμό, εκπροσωπεί τους ουρανούς και με τη λατρεία του Ήλιου. Ο σταυρός σε στο σχήμα του άπειρου είναι πολύ δημοφιλή ταττου σε γυναίκες λόγω του λεπτού του σχεδιασμού και καταδεικνύει τη φύση της αιώνιας πίστης σας. Εάν επιλέξετε να συνδυάσετε έναν σταυρό με ένα τριαντάφυλλο τότε σίγουρα μιλάμε για ένα tattoo που εκπροσωπεί ότι υποφέρουμε όταν αγαπάμε.


Ένας σταυρός με μια καρδιά μπορεί να αποδείξει μια σύζευξη της αγάπης και της πίστης.


Σταυρός με φτερά αγγέλου ή και με φωτοστέφανο, είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για τη μνήμη κάποιου αγαπημένου σας προσώπου. Μια πεταλούδα με έναν σταυρό αντιπροσωπεύει την αναγέννηση. Ένα πολύ δημοφιλές τατου είναι ο σταυρός που απεικονίζεται μαζί με αλυσίδα ή ροζάριο. Πρόκειται για μια διπλή εκπροσώπηση της πίστης σας. Ο σταυρός είναι η αναπαράσταση του Ιησού και οι χάντρες από το ροζάριο συνδέονται με την Παναγία. Αν πάλι θέλετε να συνδυάσετε το σταυρό με σύννεφα, συμβολίζει την πνευματική σας γαλήνη που πηγάζει μέσα από βαθιά πίστη. Ο σταυρός με αγκάθια συνδέεται με το αγκάθινο στεφάνι του Ιησού. Έτσι μεταφέρει ένα γενικότερο αίσθημα ταλαιπωρίας, απώλειας και πόνου.

ΤΑΤΤΟΟ ΣΤΑΥΡΟΣ, cross tattoo by akis


Τα cross tattoo ή ταττοο σταυρός είναι μια εξαιρετική επιλογή για άνδρες και γυναίκες. Μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε μέγεθος και χρώμα. Μελετώντας το συμβολισμό και την ερμηνεία κι άλλων σχεδίων ή συμβόλων, μπορεί κανείς να διακοσμήσει το σώμα του με τέτοιον τρόπο, ώστε ο συνδυασμός των σχεδίων να εκφράζει την ψυχή του.

 

Κατηγορίες tattoo

ANGEL

COMPASS

CROWN

Ιδιαίτερα θέματα

BIRD

BUTTERFLY

COVER UP

Σχεδιάζουμε για σας

Μπορούμε να σας προτείνουμε από μία ατελείωτη σειρά θεμάτων ταττοο, αλλά και να σχεδιάσουμε ειδικά για σας κάτι μοναδικό...

Επικοινωνία

Λ.Μαραθώνος 64
153 51, Παλλήνη
Τηλ: +30 210 6666978
Email: akis@akistattoo.gr