Tattoo Categories

 

Angel 

Bird 

Black 

Butterfly 

Chinese 


Comic 

Cross 

Dragon 


Japanese 


Lettering 


People 


Religion 


Rose 


Script 


Skull 


Traditional 


Tribal

SHARK TATTOO by akistattoo77


Πριν το
 shark tattoo, που θα επιλέξετε, λίγα λόγια για την ιστορία. Οι πρώτες μορφές ζωής εμφανίστηκαν στο νερό και όλα τα ψάρια ζουν μέσα στο νερό. Το ίδιο συμβαίνει και με αρκετά είδη θαλάσσιων θηλαστικών, όπως τα δελφίνια και οι φάλαινες. Η θαλάσσια ζωή έχει αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης ιστορίας, αφού σε διάφορους πολιτισμούς είναι έκφραση πνευματικότητας. Επίσης κατά το Χριστιανισμό, ο Ιησούς ήταν στενά συνδεδεμένος με τη θάλασσα, αφού τα περισσότερα από τα θαύματά του περιείχαν θαλάσσια στοιχεία.

FISH TATTOO by akistattoo77


Το νερό ως φυσικό στοιχείο, θεωρείται ως μια αναπαράσταση των συναισθημάτων μας και του υποσυνείδητου. Ως εκ τούτου, η υδρόβια ζωή θεωρείται ως έκφραση της ψυχικής κατάστασης και κάποια θαλάσσια ζώα είναι γνωστά ως σύμβολα του υποσυνείδητου. Στην Ασιατική κουλτούρα κυριαρχεί η φιλοσοφία όπου κάποια ζώα συνδέονται στενά με την ασφάλεια μετά από αναταράξεις ή προκαλούν κατακλυσμό συναισθηματικής αβεβαιότητας. Σε χώρες της Αφρικής και της Ινδίας, τα ψάρια συμβολίζουν τη δημιουργία, την αναγέννηση και τη γονιμότητα. Ο Ινδός θεός Vishnu, μετατράπηκε σε ένα ψάρι Matsya και έσωσε τον κόσμο από μια τρομακτική πλημμύρα. Τα ψάρια είναι επίσης σύμβολα της αφθονίας.

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν τον αστερία ως σύμβολο ανανέωσης και θεραπείας. Σε ορισμένα μέρη της Κίνας, οι νεόνυμφοι λαμβάνουν δώρα ψάρια ως ένδειξη ευημερίας και ευλογίας για γονιμότητα. Στη ιρλανδική μυθολογία ο σολομός θεωρείται φύλακας της αρχαίας γνώσης και σοφίας.

FISH TATTOO by akistattoo77


Τα fish tatouaz είναι ένας τρόπος για να εκφράσετε την πολύπλοκη και πολύπλευρη πλευρά του εαυτού σας, αν αναζητάτε τη γνώση ή την οδό της ευημερίας.

Τα τατουάζ με ψάρια ενσαρκώνουν μια ποικιλία νοημάτων περιλαμβανομένων:

  • Αφθονία και Πλούτο
  • Υπομονή και Επιμονή
  • Φιλοδοξία, Εξουσίακ και Δύναμη
  • Αναγέννηση και  Θεραπεία
  • Σοφία
  • Τύχη και Ευημερία


Υπάρχει δυνατότητα να επιλέξετε σχέδια τατου από τα πιο απλά μέχρι τα πιο πολύπλοκα, από ασπρόμαυρα μέχρι πολύχρωμα, σε πληθώρα μεγεθών, χρωμάτων, σχημάτων και ειδών. Η ακριβής έννοια του κάθε ταττοο εξαρτάται από το είδος του ζώου που απεικονίζεται, αλλά και από άλλα στοιχεία που μπορείτε να συνδυάσετε. Ο ιππόκαμπος ως seahorse tattoo συμβολίζει τύχη, καθοδήγηση, προστασία, υπομονή και φιλικότητα. Ο καρχαρίας είναι ένα μυστηριώδες και όμορφο πλάσμα. Σε ένα shark tattoo αντιπροσωπεύουν τρομακτική και αρχέγονη δύναμη, αφού σε κάποιους πολιτισμούς είναι ιερά σύμβολα.

STARFISH TATTOO by akistattoo77


Οι αστερίες, γνωστοί ως starfish tattoo είναι το αστέρι της θάλασσας. Σεβαστό σύμβολο σωτηρίας, θεραπείας και αναγέννησης. Τα betta tattoo, απεικονίζουν το ευρέως γνωστό ως ψάρι μονομάχο, και ταυτίζεται με την ατομικότητα, την ελευθερία και το προκλητικό πνεύμα. Τα δελφίνια είναι ένα από τα πιο έξυπνα και αγαπητά ζώα. Τα dolphin tattoo αντιπροσωπεύουν τύχη, ελευθερία, οικογένεια, αρμονία και ευφυΐα. Στα whale tattoo, οι φάλαινες που απεικονίζονται δείχνουν ότι είστε δημιουργικοί, με διαίσθηση, και έχετε βαθιά επίγνωση του εαυτού σας. Τέλος, από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα θαλάσσια ζώα στα tatoo είναι τα koi tattoo. Πρόκειται για πολύ αξιόλογα ζώα με κινέζικη προέλευση, που έχουν γίνει συνώνυμο με την ιαπωνική κουλτούρα. Αντιπροσωπεύουν τύχη, επιτυχία, ευημερία, φιλοδοξία και πλούτο.

Παρά το γεγονός ότι η εύρεση του σωστού σχεδιασμού για το κάθε τατουάζ είναι ένα δύσκολο έργο, υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε ένα σχέδιο που να συμπληρώνει το σώμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταφέρει αυτό που θέλετε να εκφράσετε. Ένα μεγάλο σχέδιο μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα απλό ταττου, με ένα πραγματικό έργο τέχνης. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε τι θα συμβολίζει το tattoo σας, το σημείο που θα τοποθετηθεί, και κατά πόσον ή όχι θα το συνδυάσετε με άλλα στοιχεία. Αν χρειάζεστε βοήθεια για τη δημιουργία του τέλειου σχεδιασμού για το tatto σας, θα χαρούμε πολύ να το συζητήσουμε από κοντά και να σας το σχεδιάσουμε εμείς, ώστε να έχετε επάνω σας ένα μοναδικό έργο τέχνης.

Κατηγορίες tattoo

ANGEL

COMPASS

CROWN

Ιδιαίτερα θέματα

BIRD

BUTTERFLY

COVER UP

Σχεδιάζουμε για σας

Μπορούμε να σας προτείνουμε από μία ατελείωτη σειρά θεμάτων ταττοο, αλλά και να σχεδιάσουμε ειδικά για σας κάτι μοναδικό...

Επικοινωνία

Λ.Μαραθώνος 64
153 51, Παλλήνη
Τηλ: +30 210 6666978
Email: akis@akistattoo.gr