Tattoo Categories

 

Angel 

Bird 

Black 

Butterfly 

Chinese 


Comic 

Cross 

Dragon 


Japanese 


Lettering 


People 


Religion 


Rose 


Script 


Skull 


Traditional 


Tribal

Frequently Asked Questions (FAQ)

Πονάει το tattoo;

-Είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Υπάρχει μία ενόχληση αλλά βεβαίως δεν έχουν όλοι την ίδια αντίδραση. Κατά κανόνα πονάνε περισσότερο τα σημεία πάνω σε κόκκαλο. Παίζει σημαντικό ρόλο η διάθεση, αν είναι κάποιος άυπνος, άρρωστος ή πολύ κουρασμένος.

Πότε είναι η καλύτερη εποχή για να κάνω tattoo;

-Όλες τις εποχές μπορούμε να κάνουμε tattoo. Καλό όμως θα ήταν να αποφεύγουμε τους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί απαγορεύεται η έκθεση του tattoo στον ήλιο για τις πρώτες 15 μέρες για να μην αλλοιωθούν τα χρώματα.

Πόσο ασφαλές είναι το tattoo/piercing;

-Και οι δύο διαδικασίες είναι εξίσου ασφαλείς όταν πραγματοποιούνται από τα χέρια ενός έμπειρου επαγγελματία.

Υπάρχει περίπτωση να πάθω μόλυνση ή να κολλήσω κάποια ασθένεια με το tattoo/piercing;

-Δεν υπάρχει καμία περίπτωση μόλυνσης ή μετάδοσης ασθένειας. Το studio μας τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής. Όλα τα εργαλεία είναι αποστειρωμένα, μιάς χρήσης και τις βελόνες μπορείτε να τις πάρετε φεύγοντας. Αν τηρήσετε κι εσείς  σωστά τις οδηγίες aftercare tattoo/piercing δεν έχετε καμία πιθανότητα να πάθετε μόλυνση.

Μπορεί να πάθω αλλεργία με το tattoo;

-Δεν υπάρχουν στοιχεία που να ενοχοποιούν το tattoo για αλλεργίες. Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε στο studio μας είναι εγκεκριμένα, γνωστής εταιρείας που θεωρείται απ’ τις καλύτερες παγκοσμίως. Αν βέβαια έχετε αμφιβολίες μπορείτε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Μπορώ να κάνω piercing αν είμαι αλλεργικός;

-Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κυρίως τιτάνιο ή χειρουργικό ατσάλι, υποαλλεργικά υψηλής ποιότητας, οπότε δεν υπάρχει πιθανότητα αλλεργίας. Σε κάθε περίπτωση όμως καλό είναι να ενημερώνουμε τον piercer για τυχόν αλλεργίες ή ιατρικές παθήσεις.

Είμαι κάτω από 18 ετών. Μπορώ να κάνω tattoo/piercing;

-Ναι. Αλλά μόνο εάν συνοδεύεσαι με έναν από τους κηδεμόνες σου ή  με επικυρωμένη υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα σου.

Ισχύει ότι, αν έχω tattoo, δεν μπορώ να δώσω αίμα;

-Ισχύει για τους πρώτους έξι μήνες. Μετά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ποιοί δεν μπορούν να κάνουν tattoo;

-Όσοι πάσχουν από διαβήτη, AIDS, ηπατίτιδα, καρδιακά νοσήματα κ.α. Γενικά όποιος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας καλό θα ήταν να πάρει έγκριση από τον γιατρό του.

Μπορώ να κάνω tattoo για να καλύψω σημάδι από τραύμα/έγκαυμα/ραγάδες/τομή;

-Βεβαίως και γίνεται. Κατόπιν συνεννόησης, ώστε το σχέδιο και το μέγεθος του tattoo να μπορέσει να καλύψει το σημάδι. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου δυστυχώς δεν είναι εφικτό να καλυφθεί πλήρως.

Αν χάσω ή πάρω κάποια κιλά το tattoo μου θα επηρεαστεί;

-Υπάρχει μεγάλο περιθώριο στα κιλά. Αν μιλάμε όμως για υπερβολικά κιλά μπορεί να υπάρξει κάποια αλλοίωση. Παίζει μεγάλο ρόλο η ελαστικότητα του κάθε δέρματος αλλά και το σημείο. Ένα tattoo για παράδειγμα επάνω στην κοιλιά μπορεί να επηρεαστεί αρκετά μετά από μία εγκυμοσύνη, ενώ αντίθετα, ένα tattoo στον αστράγαλο είναι σχεδόν αδύνατον.

Έχω ένα παλιό tattoo και δε μου αρέσει. Τι μπορώ να κάνω;

-Το μόνο, που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι να διορθώσουμε το ήδη υπάρχον ή να φτιάξουμε ένα καινούριο, που θα σας αρέσει επάνω στο παλιό. Αν θέλετε να το αφαιρέσετε τελείως, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε δερματολόγο.

Ποιοτικός έλεγχος

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο για να παρέχουμε στους πελάτες μας το καλύτερο και ασφαλέστερο αποτέλεσμα. Σας περιμένουμε για μία ενημέρωση και δωρεάν ξενάγηση στο σύγχρονο χώρο μας.

Ελάτε να κλείσετε ένα ραντεβού με το προσωπικό μας, για να σας ταξιδέψει μέσα από μία μεγάλη πληθώρα επιλογών σε έναν καινούριο κόσμο. Δείτε ιδέες, που θα μοιραστείτε, θα αγαπήσετε και θα εκφράσετε στους γύρω σας μέσα από ένα δημιουργικό και πολύ προσωπικό αποτέλεσμα.

περισσότερα

Υγειινή και ασφάλεια

Τα εργαλεία και τα κοσμήματα αποστειρώνονται σε κλίβανο υγρής καύσης, όπως στους χειρουργικούς χώρους των νοσοκομείων.

Σε καμία περίπτωση τα υπολείμματα των χρωμάτων δεν χρησιμοποιούνται σε επόμενο πελάτη.

Οι λαβές αποστειρώνονται και πάντα αλλάζονται από πελάτη σε πελάτη.

περισσότερα

Ιδέες ταττοο, piercing, make up, 3d tattoo, γυναικεία, ανδρικά