Tattoo Categories

 

Angel 

Bird 

Black 

Butterfly 

Chinese 


Comic 

Cross 

Dragon 


Japanese 


Lettering 


People 


Religion 


Rose 


Script 


Skull 


Traditional 


Tribal

ANGEL WINGS TATTOO


Πριν το angel wings 
tattoo, που θα επιλέξετε λίγα λόγια για την ιστορία του. Η λέξη άγγελος προέρχεται από τη λατινική λέξη angelus που σημαίνει αγγελιοφόρος. Κατά μία έννοια, ο άγγελος είναι ένα υπερφυσικό ον που αποτελεί τη μεσολαβητική βαθμίδα ανάμεσα στο βασίλειο του υπερβατικού και του κοσμικού. Οι άγγελοι είναι φύσεις νοερές, αεικίνητες, αυτεξούσιες, ασώματες και αθάνατες που υπηρετούν το Θεό. Δεν περιορίζονται από το χρόνο και το χώρο και δεν έχουν φύλο. Στις ιδιότητές τους δεν περιλαμβάνεται ούτε η γνώση του μέλλοντος, ούτε η γνώση της ανθρώπινης θελήσεως, εκτός και αν τους το αποκαλύψει ο Θεός. Η μετακίνησή τους γίνεται ταχύτατα, αλλά δεν είναι πανταχού παρόντες. Κάθε φορά βρίσκονται σε συγκεκριμένο τόπο χωρίς να γνωρίζουν τι γίνεται αλλού.

choose your favorite angel wings tattoo


Η ιδέα δεν ανήκει αποκλειστικά στη χριστιανική παράδοση. Στις περισσότερες θρησκείες ανά τον κόσμο υπάρχουν όντα που φυλάνε την ανθρωπότητα και πραγματοποιούν τις επιθυμίες ενός ανώτερου όντος. Σχεδόν όλες οι θρησκείες είναι γεμάτες με ιστορικές πράξεις αγγέλων.


Πολλά χριστιανικά βιβλία αναφέρουν διαφορετικούς τύπους αγγέλων, εκ των οποίων ο καθένας έχει διαφορετικό καθήκον. Σύμφωνα με την ορθόδοξη παράδοση υπάρχουν εννέα αγγελικά τάγματα που σύμφωνα με την ιεραρχία τους χωρίζονται τρεις τάξεις.

 • Σεραφείμ, Χερουβείμ, Θρόνοι
 • Κυριότητες, Εξουσίες, Δυνάμεις
 • Αρχές, Αρχάγγελοι, Άγγελοι

ANGEL WINGS TATTOO by akistattoo77


Ιδίωμα της πρώτης ιεραρχίας είναι η πύρινη σοφία και η γνώση των ουρανίων. Η δεύτερη ιεραρχία έχει τη διευθέτηση μεγάλων πραγμάτων και τη διενέργεια των θαυμάτων. Τέλος η Τρίτη ιεραρχία είναι να εκτελεί Θείες υπηρεσίες.

Το angel tattoo αποτελεί έκφραση της πνευματικότητας και της θνησιμότητάς μας. Με κάποια έννοια, είναι ένα μέσο επεξεργασίας του περιβάλλοντός μας και κατανόησης του κύκλου της ζωής. Οι άγγελοι ενσαρκώνουν:

 • Ελπίδα και Πίστη
 • Πνευματικότητα
 • Θάνατος, θνησιμότητα και φόβος
 • Προστασία και Αθωότητα
 • Αναγέννηση και ανανέωση
 • Δύναμη και Αντοχή
 • Υπομονή και επιμονή
 • Απώλεια


Υπάρχουν αμέτρητες παραλλαγές με την παραδοσιακή εικόνα ενός αγγέλου. Η ερμηνεία εξαρτάται από το είδος των στοιχείων που θα επιλέξετε να συνδυάσετε στο σχεδιασμό του τατουάζ.

choose your favorite angel wings tattoo


Αν για παράδειγμα επιλέξετε ένα baby angel wings tattoo αντιπροσωπεύει την αθωότητα ή ένα αθώο πρόσωπο όπως ένα μωρό. Τα Χερουβείμ είναι για φύλαξη και προστασία, ενώ ο έκπτωτος άγγελος σημαίνει απώλεια. Αν πάλι διαλέξετε έναν ιπτάμενο άγγελο με μεγάλα φτερά συμβολίζει την ανάσταση και την αναγέννηση. Τα φτερά αγγέλου συμβολίζουν την ελευθερία, την προστασία και την πίστη, επιλέγονται από άτομα που έχουν μια ισχυρή πνευματική σύνδεση με το Θεό, ενώ αν το φτερό είναι κατεστραμμένο ή σπασμένο πρόκειται για μια κουρελιασμένη σχέση σας με το Θεό και μια εσωτερική πάλη που σας έχει οδηγήσει να αμφιβάλλετε για την πίστη σας.


Ένας άγγελος που προσεύχεται αντιπροσωπεύει την ανάγκη σας να συνδεθείτε με το Θεό, αναζητάτε καθοδήγηση, προστασία ή παράκληση θεϊκής παρέμβασης για κάποιο ζήτημα. Η εικόνα ενός Αρχάγγελου έχει άμεση σχέση με το φύλακα άγγελο. Οι πιο γνωστοί Αρχάγγελοι είναι ο Μιχαήλ και ο Γαβριήλ, όπου ο καθένας αντιπροσωπεύει κάτι και ασχολείται με μια συγκεκριμένη εργασία, όμως όλοι συχνά εμφανίζονται προκειμένου να νικήσουν το κακό.

angel wing tattoo by akis tattoo artist


Μελετώντας το συμβολισμό και την ερμηνεία κι άλλων σχεδίων ή συμβόλων, μπορεί κανείς να διακοσμήσει το σώμα του με τέτοιον τρόπο, ώστε ο συνδυασμός των σχεδίων να εκφράζει την ψυχή του. Μπορείτε να επιλέξετε το angel wing tattoo, που σας ταιριάζει μέσα από μία τεράστια γκάμα σχεδίων
ταττοo που διαθέτουμε.

Κατηγορίες tattoo

ANGEL

COMPASS

CROWN

Ιδιαίτερα θέματα

BIRD

BUTTERFLY

COVER UP

Σχεδιάζουμε για σας

Μπορούμε να σας προτείνουμε από μία ατελείωτη σειρά θεμάτων ταττοο, αλλά και να σχεδιάσουμε ειδικά για σας κάτι μοναδικό...

Επικοινωνία

Λ.Μαραθώνος 64
153 51, Παλλήνη
Τηλ: +30 210 6666978
Email: akis@akistattoo.gr