Tattoo Categories

 

Angel 

Bird 

Black 

Butterfly 

Chinese 


Comic 

Cross 

Dragon 


Japanese 


Lettering 


People 


Religion 


Rose 


Script 


Skull 


Traditional 


Tribal

Crow, Hawk, Flamingo, Ostrich, Owl, Parrot, Peacock, Phoenix, Rooster, Swallow, Sparrow

BIRD TATTOO by akistattoo77


Τα
bird tattoo έχουν τεράστια ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε και μπορείτε να προσθέσετε άπειρα στοιχεία. Έτσι ο συνδυασμός τους δίνει ξεχωριστή αίσθηση σε κάποιον που το βλέπει. Για παράδειγμα αν επιλέξετε στο τατουάζ σας ένα πουλί μαζί με λουλούδι αναδεικνύει τη θηλυκότητα και την ομορφιά σας. Αν το ταττοο σας απεικονίζει ένα πουλί σε κλουβί, εκφράζει την επιθυμία σας να απαλλαγείτε από προβλήματα ή καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Αν επιλέξετε ένα bird of paradise tattoo, δηλαδή ένα πουλί του παραδείσου, αντιπροσωπεύει την ομορφιά, την κομψότητα και τη χάρη.

Το κελάηδισμα των πουλιών πάντα ηχεί ευχάριστα, μας φτιάχνει τη διάθεση και μας κάνει έστω για λίγο να ξεχνάμε όλα μας τα προβλήματα. Είναι γεγονός ότι το τραγούδι ενός πουλιού προαναγγέλλει γενναιόδωρα μια νέα μέρα με νέες ευκαιρίες και δυνατότητες. Υποσυνείδητα ο ήχος αυτός συνοδεύεται με χαμόγελο, αφού συνδέεται με τη φύση, την ελευθερία και την αθωότητα.

choose your favorite bird tattoo


Τα πουλιά έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την ανθρωπότητα. Από πολύ παλιά υπήρχαν εφευρέτες που προσπαθούσαν να πετάξουν όπως και αυτά. Έτσι τώρα πια μπορούμε με τα αεροπλάνα να μεταφερθούμε παντού μέσα σε λίγες ώρες.

Κάθε Bird Tattoo έχει και μια διαφορετική έννοια. Μερικά από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τα πουλιά περιλαμβάνουν:

  • Ελευθερία και Αρχοντιά
  • Πνευματική καθοδήγηση και Προστασία
  • Μητρότητα και οικογένεια
  • Ομορφιά και κομψότητα
  • Αγάπη και ειρήνη
  • Γνώση και ευφυΐα


Οι μικροί καρδινάλιοι ή αλλιώς cardinal tattoo προμηνύουν ευτυχία, χαρά, ενέργεια, πάθος, ζωή και οικογενειακή θαλπωρή. Τo rooster tattoo ή κόκορες είναι σύμβολα της οικογένειας, της προστασίας, ανανέωσης, ευημερίας, καθοδήγησης, γενναιότητας και τιμιότητας. Οι γερανοί γνωστά και ως crane tattoo είναι πουλιά της ευτυχίας και εμβλήματα της αγάπης. Στην Ιαπωνία πιστεύουν ότι φέρνουν καλή τύχη και ευλογημένο γάμο. Τα dove tattoo δείχνουν πανέμορφα, καθώς τα περιστέρια είναι απεσταλμένοι της ειρήνης, της αγάπης, θηλυκότητας, καθαρότητας, ευγένειας, ομορφιάς και χάρης. Ένα eagle tattoo απεικονίζει έναν αετό ενσαρκώνοντας έτσι πνευματικότητα, σοφία, ανδροπρέπεια και αρσενική δύναμη.

BIRD TATTOO by akistattoo77


Ένα hawk tattoo ενσαρκώνει τα άγρια ένστικτα του γερακιού, είναι προάγγελος της ελπίδας, νέων ευκαιριών, συμβολίζει προστασία, ανδρεία, ευφυΐα και πνευματικότητα. Τα φτερά ενός πουλιού συνδέονται με την πνευματική εξουσία. Κάθε τύπος feather tattoo κατέχει ιδιαίτερη σημασία. Για παράδειγμα τα φτερά παγονιού αντιπροσωπεύουν ομορφιά και χάρη. Τα φλαμίνγκο είναι ίσως από τα πιο χαριτωμένα και κομψά πουλιά. Τα flamingo tattoo είναι σε φωτεινή ροζ απόχρωση και είναι σύμβολα ζωτικότητας, ενέργειας και ομορφιάς. Η χήνα είναι γνωστή ως ο καλύτερος φύλακας. Ως εκ τούτου ένα goose tattoo αντιπροσωπεύει πίστη, οικογένεια, αφοσίωση και προστασία. Το κολίμπρι γνωστό ως hummingbird tattoo ή lovebird tattoo είναι σύμβολο της χάρης, της ομορφιάς, της ενέργειας, της ζωτικότητας και του πάθους.

choose your favorite bird tattoo


Ένα sparrow tattoo απεικονίζει ένα σπουργίτι που αντιπροσωπεύει τύχη, ανανέωση και προμηνύει την άφιξη ενός υπέροχου γεγονότος.


Η επιλογή ενός στρουθοκαμήλου πρόκειται για ένα ostrich tattoo που εκφράζει το έντονο ένστικτό σας για επιβίωση και τη θέση σας ως προστάτης.


Η κουκουβάγια σε ένα owl tattoo αντικατοπτρίζει τη σοφία της ζωής, καθώς και τη συνεχή δίψα σας για γνώση και αλήθεια.


Οι παπαγάλοι είναι από τα πιο αγαπημένα κατοικίδια.


Οπότε ένα parrot tattoo αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τη συντροφικότητα, την ευφυΐα και την οικογένεια. Ένα άλλο πανέμορφο πουλί είναι το παγώνι.


Ένα peacock tattoo πάντα γοητεύει και είναι υπέρμαχος της ευσέβειας, του χριστιανισμού, της καλοσύνης και της γνώσης.


Ο φοίνιξ γεννήθηκε από καταστροφική φωτιά και έγινε ένα από τα ομορφότερα πουλιά στο σύμπαν. Το phoenix tattoo είναι ο καθαυτού συμβολισμός του κύκλου της ζωής και του θανάτου, αλλά πάντα επιβιώνει αφού πεθαίνει και από τις στάχτες του αναγεννιέται πιο όμορφο απ’ ότι πριν.


Το κοράκι σε ένα crow tattoo συμβολίζει μια φύση αντιφατική, δημιουργική, ευφυή και προστατευτική, καθώς και την ανανέωση και την αλλαγή.


Τα χελιδόνια είναι γνωστά ως πουλιά της ομορφιάς, της ειρήνης, της προστασίας και της μητρότητας. Τα swallow tattoo κατά το Χριστιανισμό αντιπροσωπεύουν την αγάπη και την προστασία του Θεού. Είναι επίσης εμβλήματα εξέγερσης ενάντια μιας άδικης κοινωνίας.

         

BIRD TATTOO by akistattoo77

Οι κύκνοι είναι μεγαλοπρεπή, αιθέρια πλάσματα με ομορφιά και χάρη. Ένα swan tattoo συμβολίζει την ευγένεια, το σεβασμό και την ευλάβεια, ενώ ένας λευκός κύκνος κατά το Χριστιανισμό ενσαρκώνει την καθαρότητα, την αγνότητα, την πίστη, τη θηλυκότητα και την αθωότητα. Το vulture tattoo πρόκειται για ένα σχέδιο που προτιμάται από ανθρώπους που είναι πέρα από κάθε κατεστημένο. Ο γύπας αντιπροσωπεύει πολλά πράγματα συμπεριλαμβανόμενου του θανάτου, την ανανέωση, την υπομονή, την μυστικότητα, την προστασία, όπως και το ότι οι επιζώντες κάνουν το καλύτερο άσχετα αν η ζωή τους έχει προσφέρει το χειρότερο.


Τα bird tattoo είναι μια τεράστια κατηγορία που παράλληλα προσφέρει ποικιλία, πολυπλοκότητα και ταυτόχρονα ιδιαίτερη ομορφιά. Μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε άλλα στοιχεία ή και χρώματα που θα σας επιδείξει η φαντασία σας. Μελετώντας πάντα το συμβολισμό και την ερμηνεία, μπορείτε να διακοσμήσετε το σώμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να εκφραστεί απόλυτα αυτό που κρύβετε βαθιά μέσα στην ψυχή σας. Αν χρειάζεστε έμπνευση του σχεδιασμού εμείς είμαστε διατεθειμένοι να σχεδιάσουμε για εσάς κάτι μοναδικό.

Κατηγορίες tattoo

ANGEL

COMPASS

CROWN

Ιδιαίτερα θέματα

BIRD

BUTTERFLY

COVER UP

Σχεδιάζουμε για σας

Μπορούμε να σας προτείνουμε από μία ατελείωτη σειρά θεμάτων ταττοο, αλλά και να σχεδιάσουμε ειδικά για σας κάτι μοναδικό...

Επικοινωνία

Λ.Μαραθώνος 64
153 51, Παλλήνη
Τηλ: +30 210 6666978
Email: akis@akistattoo.gr